Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی درباره منطقه آزاد شدن استان اردبیل، گفت: منطقه متشکل از شهرستان‌های بیله سوار، پارس‌آباد، گرمی و رضی است، دولت برای ایجاد منطقه آزاد تجاری پیشنهاد داد، در مجلس تصویب شد، اما مجمع تشخیص هم ملاحظاتی دارد.

سعید محمد در گفت‌‌وگو با ایران اکونومیست در پاسخ به این سوال ‌که پس از تصویب در مجلس، استان اردبیل بالاخره چه زمانی به منطقه آزاد تجاری تبدیل می‌شود؟ اظهار داشت: منطقه متشکل از شهرستان‌های بیله سوار، پارس آباد، گرمی و رضی است که توسط دولت برای ایجاد منطقه آزاد تجاری پیشنهاد شده در مجلس هم تصویب شده اما نظر مجمع تشخیص مصلحت این است که یکی از این چهار منطقه‌ تعیین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سر این موضوع بررسی‌های انجام شد و قاعدتا نقطه ای باید باشد که گمرک داشته باشد تا به کشور مجاور وصل شود و بتوان از ظرفیت های گمرکی و ترانزیتی استفاده کنند و این شرایط را تنها «بیله سوار» دارد.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: اما منطقه بیله سوار زمین کافی ندارد و شهرستان های گرمی و پارس مزیت داشتن زمین زراعی کافی و حاصل‌خیز را دارند.

محمد با بیان اینکه این چهار منطقه در کنار هم معنی پیدا می‌کند و جمعشان 10 هزار هکتار است، افزود: به دنبال این هستیم که چهار منطقه این استان منطقه آزاد اعلام شود اما خب ملاحظاتی وجود دارد‌‌ و به این دلیل از ریاست‌جمهور درخواست کردیم که در این مورد تدبیری بیندیشد.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ادامه داد:‌ در صورتی که استان بخواهد هر چهار نقطه، منطقه آزاد اعلام شود باید یک بار دیگر مراحل تصویب طی شود یعنی دولت لایحه به مجلس بدهد و پس از تایید به مجمع تشخیص مصلحت نظام برود و آنجا بررسی شود که‌ زمان خواهد برد.

محمد افزود: یک نظر دیگر هم وجود دارد که ابتدا بیله سوار به عنوان منطقه آزاد تعیین شود و سه نقطه دیگر پس از سیر مراحل آن در دولت،‌ مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام الحاق شود، این موضوع به مسئولان استان بستگی دارد که یکی از این راه‌ها را انتخاب کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دبیر شورای عالی مناطق آزاد منطقه آزاد مجمع تشخیص بیله سوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۷۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از امور ارتباطات رسانه ای و روابط عمومی جشنواره فیلم کوثر، علیرضا افشار رییس شورای سیاست‌گذاری پنجمین جشنواره ملی و نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر و رییس هیات امنای بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش در نشست اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره با تاکید بر ایده‌پردازی‌ و ارایه طرح های جدید و تشکر از همکاری وزارت ارشاد، بنیاد شهید و شهرداری تهران و لزوم همراهی بخش های فرهنگی و اجتماعی برای هرچه بهتر برگزار شدن این رویداد فرهنگی‌ هنری گفت: جشنواره فیلم کوثر در پنجمین دوره برگزاری خود می‌تواند باب گفتمانی را برای پاسخگویی به مسایل زنان و طرح رویکردهای متعالی انقلاب اسلامی در زمینه زن و خانواده در جامعه ما ایجاد کند.

فرح‌ روز فاتحی رییس پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر و مدیرعامل بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش نیز در سخنانی با تاکید بر اینکه فارغ از دقت و بررسی تکنیک‌ها، تفاوت این جشنواره با سایر جشنواره‌ها در انتخاب آثار بر مبنای پیام فیلم است، گفت: احتمال فراخوان طرح و فیلمنامه فیلم‌های کوتاه ۱۳۵ ثانیه‌ای وجود دارد. برگزاری نشست‌های موضوعی نیز در دستور کار است تا در کنار اکران فیلم های منتخب، جشنواره از پشتوانه علمی بیشتری برخوردار شود.

مدیرعامل بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش در مورد زمان و محل برگزاری این رویداد فرهنگی‌هنری اظهار کرد: این جشنواره، تیر ماه امسال در تهران برگزار می شود.

در ادامه نشست، ناصر باکیده دبیر جشنواره، غلامرضا منتظمی مدیر بخش بین‌الملل، مریم پوریامین دبیر بخش فرهنگی و چند تن از اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره به بیان دیدگاه های خود درباره برگزاری مطلوب و اثر بخش این رویداد پرداختند.

در پایان این نشست اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره متشکل از حسین قنادیان، جواد جباری، علیرضا مزینانی، فرهاد قائمیان، محمد صنعتی، انسیه شاه حسینی، نرگس معدنی پور، محمد کرم اللهی و شهره پیرانی احکام خود را دریافت کردند.

چهارمین دوره جشنواره فیلم کوثر در سال ۱۳۸۸ برگزار شد و پنجمین دوره این رخداد فرهنگی هنری که نخستین دوره بین المللی آن نیز محسوب می شود پس از ۱۵ سال با فراخوان آثار برتر در زمینه زنان ایثارگر انقلاب و جبهه مقاومت به عنوان الگوی سوم زن مسلمان، در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6091179 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • کسب رتبه برتر در حوزه عمران و زیربنایی توسط منطقه آزاد چابهار
  • وزیر کار: تعیین دستمزد توسط مجلس گلایه‌ها را کاهش می‌دهد
  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • ضبط مناظره دو نامزد حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر